Home > Arhiva
Murexin AG




Murexin AG je zvanični partner Euro Volley 2011

Austrija i Češka su domaćini Evropskog prvenstva za muškarce u odbojci 2011. Murexin AG pruža podršku ovom velikom sportskom događaju i sa radošću očekuje 17 nacionanih timova, koji će svoje snage odmeravati u Beču, Insbruku, Pragu i Karlsbadu.

„Biti partner ovakvom događaju predstavlja veliku čast, a ukoliko uporedimo zemlje u kojima smo prisutni sa timovima koji učestvuju na ovom prvenstvu, možemo povući i paralele. Murexin AG izvozi godišnje ca. 40% svog prometa u neke od ovih zemalja, poput Slovačke, Rusije, Srbije, Francuske ili Italije. A sa drugim domaćinom, od osnivanja naše ćerke firme u Češkoj pre 15 godina, nas povezuju uspešne poslovne veze“, na ovaj način objašnjava član Upravnog odbora Murexin International gosp. Andreas Wolf pozadinu sponzorstva.

Ime Murexin je i sinonim za sisteme za sportske podove, koji odolevaju jakim opterećenjima. „Za veoma jako opterećene drvene podove, kakav je slučaj kod sportskih podova, Murexin nudi dvokomponentne premaze na vodenoj bazi sa veoma velikom otpornošću na grebanje i habanje i sa izvanrednom hemijskom postojanošću. Ovi premazi odgovaraju klasi opterećenja C prema ÖNORM C 2354; ponašanje pri klizanju je ispitano prema DIN V 18032. Ova nova tehnologija je kao stvorena upravo za ovaj brzi sport – odbojku “, kaže rukovodilac odeljenja za proizvodni menažment gosp. Gernot Wagner.

Murexin Aqua Nanolack NT 100 u Murexin NT 100-sistemu za sportske podove je provereni proizvod nakoji semožete osloniti.

Prednost sistema: jaki rezultati, jaka opterećenja, optički perfektni premazi!